miércoles, 28 de octubre de 2009

La Gravera

Aquest cap de semana em estat a una altra mini escola de Berga, la Gravera. Ens havien parlat molt bé per el tema d'anar amb canalla i la veritat es q en aquest aspecte perfecte. Bons peus de via i la caminada tampoc és tant.

Un altre tema ha sigut l'escalda, roca poc atractiva una especie de romillos sobats, que no es que ho estiguin sino que es aixi, de confiança.

Aixi que no se si es per la roca o per una falta de motivació pero ha sigut cap de semana de fustració total, tant que no crec que hi tornem de moment.


Un dels racons per acampar, mitga familía i la Taqueta

Aqui l'Alicia, obrint Diagonal du Yul, 6a. Aquesta noia cada dia més motivada i encara que no encadenés res moltes felicitats per l'actitut , escalant a muerte, si senyora.


Ruben en Kin Kristu, 6a

Alicia obrint la via que vaig deixar a mitges, Lluna Bruna, un bon 6b.


Lauri, 7a

Chapatge que vam patir tots a Lauri.

El Yeri amb la cara bruta pero ben guapo


Esplanada enorme a peu de via

Desprès de la pluja..

Puntuació: Aproximació 2 (Caminar 10 o 15 m de pujada)
Peu de via 3,
Escalada 2 (Caliza blanca)

miércoles, 7 de octubre de 2009

Montserrat - Odio Africano

El divendres aprofitant que es el meu dia lliure i el nen esta al cole vam sortir una estona Montserrat. Vaig quedar amb la Marta, l'unica persona que confio perque em porti a fer vies que em puguin agradar. Ja que l'escalada de Monserrat no m'agarda gens, m'ho prenc com un repte i cap a munt sense excuses. Placa, 6a. Via llarguisima pero es fa molt bé, vam fer servir 18 cintes entre tot.
Es meva, 6c

Odio africano, 7a