martes, 8 de diciembre de 2009

Tornem al Coll

Tornem al Coll de la Barraca , una zona molt agradable amb forces vies de grau mig i algunes de molt bones. Es coneguda pel grau apretat i es potser per això que no hi va gaire gent. Zona tranquila amb orientacions per escalar tot l'any.

Nomès arribar ens plantem davant de Cristina 6a+, via que fa temps vam probar i no vaig poder acabarla. Es una via que intimida, una escalada diferent amb tot de chorreretes i anar pujant peus pero sense cap pas de dificultat. Una via per disfrutar-la quan el coco funciona.
Alicia encadenant Cristina al segon pegue.


Anem a buscar algún 6b i trobem del blog de la Marieta un 6b+ que recomanen, Ai Karmela photo. Placa de 15m. amb algún pas de bloc. Els graus en general ens semblen acertats, durillos pero com tot els del Penedés.


Pablo en Ai karmela photo, 6b+.


Alicia intentat encadenar el 6b+.No ens ha donat temps de provar mes vies pero en queden moltes pendents. Entre una cosa i l'altre vaig deixar la camara de fotos damunt d'una roca i allà va estar durant dos dies. Fins que vam poder tornar a buscarla. Amb la sorpresa que ens trobem que estem en una zona de caça de senglars i no ens deixaven pujar pels trets, així que esta bé informar-se abans de tornar-hi.