domingo, 24 de julio de 2011

Santa Ana

Embassament Santa Ana
El riu
Aquets es cola esta situada en el municipi de Castellonroi ala Noguera, Lleida. Ha resultat ser una gran trobada, a tots ens ha agradat molt. I per descontat un 3 xumets pels petits. Santa Ana es el nom del pantà on neix el riu més fred de Catalunya, el riu noguera ribagorçana. Tots el sectors estan situat als dos costats del riu. Per tant tenim ombra si nem canviant toqui el sol.

Rubén abans de caure en l'ultim bloc abans de la R
La bateria 7a+
El Pepe en Xiti-xito 7b




    















Vam visitar els sectors  el Sendero, on s'ha de caminar uns dos minuts si deixem el cotxe a l'altra costat del riu. Peu de via molt bo. I tots els graus. Per tant, sectors bastant visitats, tot i que no tant per totes les bones condicions que té.


Sector Escaleras al cielo, aparcar al peu de via, que mes es pot demanar? Vies verticals? també, estan als costats de la cova...


Vistes al sector Pared del vent, moly bo pero
s'accedeix per una via ferrata,compte els peques!!!


domingo, 10 de julio de 2011

Clot d’en Goda


Gran descubriment en aquesta zona bloquera on ens hem trobat amb un paratge quasi bucòlic en una de les zones de la serra de Prades en la conca del Barberà, a prop del Montblanc. Hem fet varies sortidetes en aquesta escola ja que tots l'hem trobat una escola 10 per anar amb canalla. 


Es endinssada en un bosc on hi creua un rierol i tenim el riu a pocs metres d'un quants blocs. I tot que hi ha clarienes que hi toca el sol es pot anar buscant ombra tot el dia, una zona fantàstica per l'estiu.

Per anar amb nens el millar es aparlar a l'aparcament del restaurant "Le petit cram" i seguir una pista ample amb una cadena que en 15 m. ens porta ala zona. Depenent del ritme dels nens, els meus més dee 30, és clar.






En el refugi Els Massets de la Riba hi tenen la guia per 5 euros.


Nyec 6a+
Patxi 6b
Senegal 6c
Angele encadenant Amadeu 6c