sábado, 29 de octubre de 2011

The Fanatic Search 2

The Fanatic Search esta força bé, dedicat molta part al psicobloc, dones, homes i canalla, pero aquesta segona part es exclusiu sobre les dones i nenes més fanàtiques, aqui esta el trailer:

viernes, 28 de octubre de 2011

Benvinguts al Rocodrom de la Bisbal

Desprès d'haber estat al Freebloc, el millor roco de Barna durant dos anys em trasllado al millor roco del Baix Penedès, El rocòdrom de la Bisbal del Penedès. Es un àntic teatre on hi sobra l'espai i esta en proyecte de noves ampliacions, pero de moment ja han det una bona feina. Ampliacions d'horaris pels socis i amb un preu molt asequible. Molta tranquilitat pels matins i força fanatisme.

Salt del Llop - Subirats


Aquest descunegut i misterios sector, en realitat es molt més familiar del que la majoria creuen. Quan s'explica que es el que es coneix pel sector de abaix de Subirats, tothom se'n fa creus, doncs si, té nom propi:
 el Salt del Llop.
Llop blanc 6a
Excalibur 6b
Vaig quedar amb la Petronieves que després de varios intents de coneixer la zona, sempre enquedavem al sector Còsmic, per fi prenem contacte amb aquest sectoret.
En realitat són unes 9 vies escalables perque hi ha 2 proyectes que no ho són. I la veritat es que molt sorpreses perque no esperavem un canvi tan gran amb els altres sectors. Les línies són guapes curtes, hiperasegurades i gens sobat. Ara, no estan regalades ni molt menys, de fet molta gent no hi va perque tenen fama de canyeres.
Vam provar la part més fàcil, la de la dreta,  de 6a, 6b i 6c. Deixem els setens per un altre dia. Pero segons m'han dit molt recomenables. A més, han equipat algun mini sectoret nou a la part de dalt de 4arts i 5ens i han aprofitat per fer una bona neteja del camí i dels peus de via.
 Millor época, tardes d'estiu.

viernes, 14 de octubre de 2011

Café del Mar- Garraf

El Pas de la Mala Dona

Nou sector del Garraf situat a continuació del mític Pas de la Mala Dona, al final de tot amb direcció ascendent a uns 10 min. del sector conegut, surten aquests dos, el Café del mar seguit del Balcó del Teixí.
Té bona pinta i potser toca l'ombra una mica abans. Pero tot i així es un sector d'hivern total. El que es  una llàstima que una zona tan maca com aquesta amb unes vistes estupendes  hi has d'arribar per un camí hi ha més deixalles que pedres, realment les zones tan masificades al final passen factura per culpa de quatre decerebrats irrespetuosos,  la veritat es que fa molt de fàstic.

A part d'aquest inconvenient i que l'accès es fa bastant dur almenys per les patoses com jo que necesito agafarme a tot per no anar enradere..., ens va agradar molt. Vies que encara s'han de netejar pero pinten molt bé, tacte agradable i línies maques. Les ressenyes es publicaran segurament en el blog del Fernando quan hi vagi i cadascú digui la seva perque encara son orientatives.
Petrosnow a Ivori 6b+
Si algú tenia algun dubte de com aparcar..
I tot que al Pas si que es podria anar amb canalla que no siguin cabres bojes i no es tirin al mar, aquesta altra zona, no es gens recomanable, ni per l'accès ni pel peu de via aixi que s'haurà d'anar els dies de cole..