sábado, 21 de enero de 2012

Montgrony

Angi a Patir pel pati 7a+
Gran descubriment i decepció a Montgrony. Una d'aquestes zones pendents de visitar pero la distància sobretot demés de dues hores sempre tira enrrere. I per fi, el visitem. Tan espectacular le pareds com el rollo de les chorreres que es com  tornar a començar a escalar, que si pinces amb una má, rebotes una altra pinsa, bicis, per tot arreu i genolls empotrats per descansar. Maco, maco pero dur, si no vas amb grau de 7a no val gaire la pena.

Vistes al Pla de Sant Pere
Per mirar cosetes més fàcils jo i la Silvia vam marxar cam al pla de Sant Pere, on també esta recomanat per anar amb criatures pero unicament esta recomanat per aixó. No ens va agradar gens. Placa rampera on les chapes allunyen la vida i d'escalada extranya i gens agraïda. Crec que ho he definit prou bé. Si es va a visitar aquest sector en tot cas es per assegurar-se que no hi tornará, i llàstima perque les vistes desde dalt i el paratge es guapisim. Pero tenin unes vies la mar de interesants a la Vena...aix.
En el parking ni les vies son tant atractives i moltes s'han de assegurar desde ina repisa gens segura pels petits.

Aprimera vista em vaig enamorar de la Venus 7a, Via curteta i potent, amb un peazo repos abans de la R, com a mi m'agraden. La vaig provar d'obrir i la meva inexperiencia amb les chorreres em va fer pensar-ho i probar aixo amb la corda.. pero brutal!

Viatge a Venus 7a
Aromes de Montgrony 8a

Foto del Marc Sanchez descansan a Venus


Els demés van estar lluitan amb la Aromes de Montgrony 8a, On el Curu se'n va emportar el primer tram que es 7c+. 
Peu de via de la Vena

jueves, 5 de enero de 2012

Siurana, Can Paràsit en familia

La Edel al 4º
L'Iker fent bloc
Can Paràsit es un dels sectors nous reoberts de Siurana, de fet no hi ha ni les ressenyes a la guia. Estava prohibida l'escalada fins ara que s'han aixecat la restricció. Tacte molt adherent, consistent i un bon peu de via. La idea era pasar un dia amb familia i aviam si nens i adults comencen a pendre contacte amb la roca. El lloc ens va semblar genial. Entorn agradable i un parell de vies molt fàcils amb un xapatge molt segur.
Sap greu que les fotoss no son de qualitat pero es que una servidora, guia, asseguradora i fotografa amb un mobil, es que no es pot demanar més, no?
En Nil al 4º
L'Ivan baixant de la via
Vam provar els dos cinqués que són quarts en realitat, ideal per començar i per la canalla. No vam tenir gaire més temps, vam poder provar Ateva 6a+ , sorprendenment  espectacular, començant per l’esperó. I a l’esquerra de tot i ha una pared taronja amb unes línies maquisimes, crec que un 6c on hi havia cua pre provar-lo.
Les ressenyes les tenen al camping escrites en llapis.
Bon peu de via