martes, 2 de abril de 2013

Setmana Santa de visita a MargalefVistes de El cami de de l'Ermita
 
Aquets dies de semana santa per proximitat ens hem acostat a Margalef. Per mi, un lloc màgic , amb un encant especial, Una petita zona del món que et fa sentir com a casa. Soposo que es per la seva proximtat, comoditat i bon ambient. Tot aixó comença a canviar quan com dies com aquests s'omple d'una gentada impresionant que com venen de pas no ho veuen amb els mteixos ulls. No veuen que es un espai únic que s'ha de cuidar i respectar perque tothom ho poguem disfrutar durant molt de temps. No m'entra al cap com un grup de persones soposadament adultes arriben al costat del riu, monten la seva festa, al costat de la nostre furgo on nosaltres dormim i en despertar ens trobem la vorera del riu plena de llaunes de cervesa...perfavor!!!! L'INCIVISME ES CAUSA DE MOLTES PROHIBICIONS, per culpa d'uns pocs ho podem pagar tots, i esperem que Margalef ho poguem disfrutar molt de temps.

Doncs primer sector a visitar...el Racó de les Espadelles on vam flipar de la quantitat de gent, no es que sigui un sector amb una dificultat accesible per tothom pero clar, partint de que comencen a escalar als 5 anys, no veas,... com li apreten aquesta canalla...pero molt bé!!! Soposo que es un sector de moda i dona el sol aixi que la tranquilitat es dificil. La pluja tampoc ens va deixar fer gaire cosa aixi que cap al bar on tampocno hi ha ni cadires!!

Carlos en l'entrada de Kagate Kid


El dia seguent el vam  pasar al Cami de de l'Ermita, no recordava unes vies tan guapes, llargues, piloses i agraïdes. Sol tot el dia i el peu de via es més perillòs del que sembla. Després de recollir a un nano que relliscaba muntanya avall, ens comenten que no es el pimer que li salva una corda que penjava....aix...compte amb els nens que no son ells els que tenen que vigilar!!!

Carlos en Kagate Kid 6c+
Carlos en l'Ermiñaño 7a
Aixi que dia d encadene pel Carlos, tot ho encadenava a vista. Llàstima que el 7b Julia, no sabem perque li falten les dues primeres xapes i tot que sembl fàcil la primera xapa es molt perillosa a uns 8m del terra i caiguda fatal.
 
Uri en La chinita de al lao 6b

Carlos a Lolita Pasion 6a+
 

 

Vies que hem probat
Soc Roig 6a. Molt maca. Molt fàcil , la dificultat esta en les ultimes tres xapes.****
Lolita Pasion 6a+. Guapa, amb un paset dificil de veure a vista.***
La chinita de ala lao 6b, Guapisima. ****
La divina Colette 6b. Semblant a la del costat. ****
Kagate kid 6c+. Molt xula, via llarga de pila.***
Ermiñaño 7a. Molt maca, cotinuitat. ***

Dia de fisfrute, bones vies, bona gent, bon temps, i tranquilitat. que mes podem demanar??
Merche a Flor de llit 5+
Merche a Sampindolí 6a