lunes, 24 de mayo de 2010

Subirats en familía

L'altre dia vam decidir fer una sortideta amb tota la trupe i disfrutar de l'altre cara de l'esclada. Això vols dir desprendre's del fanatisme i les ganes per acabar petadisima de la jornada, i disfrutar mes de la companyia i de que els crios s'ho passin bé. I ho vam aconsseguir..Vam decdidir anar a Subirats, una zona ideal perque els papis dels petits comencin a obrir vies, tot i que es la segona vegada que tenen contacte amb la roca i encara que es molt d'hora, estan prou motivats per anar obrint tercers i quarts, sempre amb supervició dels que som més veterants (referent a seguretat).

En aquesta zona i predomina el grau fàcil. I apartir de les 15h ja hi toca l'ombra. Zona molt concorreguda per escoles i gent que ve apendre, tant que es dificil trobar les vies fàcils lliures.Es un sector d'aproximació curta
5-10m. Els peus de via no son gaire amples pero hi ha trams que no hi ha perill. Tret de les pedres que no se perque pero sembla que tinguin un iman en el cap que quan cauen hi van directes de morros.Aqui en Yerai en els sues primers pinitos amb dos anyets.
El més sorprenen de la jornada va ser la demostració den Victor petit, amb 4 anys ens ha demostrat que es un futur Dan Osman.

Aqui una servidora en Nomès pels teus ulls 6c.
A punt de xapar la de desprès del pas dur, no vaig tenir forçes. Desprès m'han comentat que es millor xaparla desde dalt un cop ja passat els moviments del desplom, aix..


Puntuació:
Aproximació 2, Peu de via 2, escalada 2