domingo, 3 de enero de 2010

Berga

Hi ha 10 zones importants d'escalada repartides pel Berguedà, 6 d'elles al voltant de la propia ciutat i les altres a molts pocs km. A partir d'ara anirem possant entrades perquè serà una zona on volem començar a conèixer, ja que l'Alicia se'n va a viure a en aquesta fantàstica terra.

En aquesta ocasió ha tocat Malanyeu. I tot la extranya textura de la roca, la pared un pèl tombada i el fred que feia, ens va deixar força satisfets a totes.

Vam anar amb el Fernando, el Fran, l'Alicia, la Marta, la Laia, el Yerai i jo. Ens dividim en dos grups i mentres, la Laia i la Marta es posen a probar els 5º del Devessó, just a uns metres els demès es possen amb els sisens que semblen més interessants.


Malanyeu es una zona apropiada per anar amb nens tot i que la aproximació no es curta, un agradable passeig a un pas normal de 15 min. Nosaltres vam tardar 30. Al sector Taules de la llei, te replans i camins que poden arribar a 2m de amples a trosos, aixi que una vegada passen o no hi arriben a la edat dolenta ( 18 mesos als 3 añs), pots ser una bona zona per anar amb canalla.


  • Puntuació: Aproximació 1, Peu de via 2, escalada 3.1 comentario:

  1. Guarri, he linqueado vuestro Blog en el mio, aunque no tienen nada que ver. Como va todo por Berga? Te ha amenazado alguna vaca?

    http://eldiaqueyonacilamadrequemepario.blogspot.com/

    ResponderEliminar