viernes, 14 de octubre de 2011

Café del Mar- Garraf

El Pas de la Mala Dona

Nou sector del Garraf situat a continuació del mític Pas de la Mala Dona, al final de tot amb direcció ascendent a uns 10 min. del sector conegut, surten aquests dos, el Café del mar seguit del Balcó del Teixí.
Té bona pinta i potser toca l'ombra una mica abans. Pero tot i així es un sector d'hivern total. El que es  una llàstima que una zona tan maca com aquesta amb unes vistes estupendes  hi has d'arribar per un camí hi ha més deixalles que pedres, realment les zones tan masificades al final passen factura per culpa de quatre decerebrats irrespetuosos,  la veritat es que fa molt de fàstic.

A part d'aquest inconvenient i que l'accès es fa bastant dur almenys per les patoses com jo que necesito agafarme a tot per no anar enradere..., ens va agradar molt. Vies que encara s'han de netejar pero pinten molt bé, tacte agradable i línies maques. Les ressenyes es publicaran segurament en el blog del Fernando quan hi vagi i cadascú digui la seva perque encara son orientatives.
Petrosnow a Ivori 6b+
Si algú tenia algun dubte de com aparcar..
I tot que al Pas si que es podria anar amb canalla que no siguin cabres bojes i no es tirin al mar, aquesta altra zona, no es gens recomanable, ni per l'accès ni pel peu de via aixi que s'haurà d'anar els dies de cole..

2 comentarios: