lunes, 12 de octubre de 2015

Finiquitem

Bon dia!

Ara sí que sí que fa molt de temps que no fem cap entrada en aquest blog. Esta vez nos hemos salido!

Altres vegades hem fet entrades amb la il·lusió de reprendre el ritme al blog, amb promeses de ser més constants i de mantindre un blog ric i amb contingut d'interès. Aquesta vegada ja no. Per una banda, les ocupacions de la quotidianitat ens fan difícil mantindre aquest blog. Per una altra i després de fer-hi moltes voltes, ja no volem seguir tenir un blog amb Google (pels saber-ne més d'aquest últim raonament, a internet es poden trobar molts arguments).

Així que finiquitem: finiquitem aquest blog i marxem a wordpress. Finiquitem aquí per inaugurar https://rocadictas.wordpress.com/. L'esperit del blog serà similar a aquest, excepte pel fet de què tindrà més textos de contingut de gènere i neix amb la consciència de què no sempre serà fàcil publicar amb la regularitat que ens agradaria. Ser sincera i realista amb una mateixa i amb les altres és molt important!! :-)

En definitiva, ens despedim donant les gràcies a totes les persones que han visitat aquest blog i esperem que això només sigui un fins aviat... a l'altre blog!!

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario